Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : (0378)518 11 01
WEB https://kurucasileamlcpl.meb.k12.tr
Adres : Kargacak Mah. Çakmak Cad. Lisealtı Sok. No1 KURUCAŞİLE / BARTIN
VİZYON : Çağın gereklerine uyan bir eğitim anlayışı ile yetişmiş, demokrasiyi özümsemiş, kendi kendine yetebilen, içinde bulunduğu gruba önderlik edebilen, kapasitelerini en etkin biçimde kullanabilen, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Öğretmenlerin birlik ve beraberlik içinde öğrencilere liderlik ettiği, öğrenmenin bir ömür boyu bir ihtiyaç olarak görüldüğü, mezunlarımızın iş ve meslek sahibi olduğu, okulumuzun modern araç ve gereçlerle donatıldığı, değişime ayak uydurabilen, enerjik, coşkulu ve üretken gençlerin yetiştirildiği kaliteli bir okul.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1955
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal), Karma
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Servis : Okulumuza köylerden gelen öğrenciler için servis imkanı sağlanmaktadır
Ulaşım : Kara ve Deniz yolu ile sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Kargacak Mah. Çakmak Cad. Lisealtı Sok. No:1 KURUCAŞİLE / BARTIN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bartın iline uzaklığı 53 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Anadolu Lisesi : 34 Anadolu İmam Hatip Lisesi : 34 Anadolu Meslek Programı : 68
Sportif Etkinlikler : Futsal, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Dart, Bilek Güreşi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :